Husqvarna Motorcycles esittelee - Täysin uusi Svartpilen 801 2024

20.03.2024
Husqvarna Motorcycles esittelee - Täysin uusi Svartpilen 801 2024

HUSQVARNA MOTORCYCLES ESITTELEE - TÄYSIN UUSI SVARTPILEN 801 2024

TEHOKAS SCRAMBLER -TYYLINEN KATUPYÖRÄ ENSIESITTTELYSSÄ MAAILMANLAAJUISESTI

 

Husqvarna Motorcycles esittelee täysin uuden nakupyörän, 2024 Svartpilen 801:n. Yhdistäen suorituskyvyn, ketteryyden ja nykyaikaisen scrambler -tyylisen suunnittelun uusi Svartpilen 801 laajentaa Husqvarna -mallistoa suurempiin kuutiotilavuuksiin.

Tämä poikkeuksellinen moottoripyörä on suunniteltu parantamaan maantieajokokemusta ja pakenemaan kaikkea tavallista, asettaen aivan uudet standardit mid-size segmentin katupyörille.

Svartpilen 801 painaa vain 181 kg, ja se on rakennettu vahvan mutta kevyen kromimolybdeeni putkirungon ympärille tarkan jouston sekä jäykkyyden tasapainon saavuttamiseksi. Sen sydämenä toimii voimakas 799 cc kaksisylinterinen rivimoottori (DOHC). Moottori painaa vain 52 kg:n ja tarjoaa 105 hevosvoimaa. Innovatiivista tekniikkaa sisältävä moottori tarjoaa huikean 15 000 km huoltovälin.

Kevyen moottorin ja rungon yhdistelmä antaa Svartpilen 801:lle täydellisen tehopainosuhteen, mikä tekee ajokokemuksesta ainutlaatuisen. Power Assist Slipper Clutch (PASC) -järjestelmä maksimoi pidon kovassa kiihdytyksessä, ja estää epävakaudet kovassa jarrutuksessa. Easy Shift vaihdeavustin tarjoaa saumattoman vaihtamisen. Säädettävä 140 mm joustomatkan WP APEX - etujousitus ja 150 mm:n takajousitus takaa mukavuuden ja käsiteltävyyden, sekä kaupungissa että sen ulkopuolella. Pirelli MT60 RS -renkaat 17 tuuman puolavanteilla tarjoavat korkean pidon, tasapainon sekä luotettavan ajotuntuman.

Svartpilen 801 tarjoaa runsaasti premium -yksityiskohtia, kuten LED-valot ja alumiininen ohjaustanko. Ohutlinjainen ergonominen runko tummissa sävyissä kietoutuu siististi moottorin ja rungon ympärille. Kaksiosainen laadukas satula viimeistelee ajotuntuman.

Huippuluokan elektroniset apuvälineet parantavat Svartpilen 801:n ajettavuutta, ja valinnainen ”Dynamic Pack” nostaa ajokokemuksen vieläkin korkeammalle tasolle. Säädettävän Motorcycle Traction Control (MTC) ja Cornering ABS:n lisäksi Street-, Rain- ja Sport-ajotilat ovat vakiovarusteina.

”Dynamic Pack” sisältää Motor Slip Regulation (MSR) -järjestelmän sekä Anti-Wheelie -tilat lisäturvallisuutta tuomaan.

Monipuolisuutta ja turvallisuutta lisäämässä vakiona 5 tuuman TFT-kojelauta ja liitäntäyksikkö. Laitteen yhdistäminen Ride Husqvarna Motorcycles -sovelluksen kanssa mahdollistaa navigoinnin aktivoinnin sekä mahdollisuuden hallita puheluita ja musiikkia. Ohjaustankoon integroitu hätävilkkukytkin. Valmius varashälyttimelle lisäturvaa haluaville.

Lue koko lehdistötiedote Husqvarna Motorcyclesin verkkosivustolta.

>> Tutustu lisää verkkokaupassamme

« Kaikki uutiset