Ktm vie kuljettajan ja pyörän yhteydet seuraavalle tasolle 2025 ktm Sx ja Sx-F motocross -mallistolla

11.04.2024
Ktm vie kuljettajan ja pyörän yhteydet seuraavalle tasolle 2025 ktm Sx ja Sx-F motocross -mallistolla

 

Viimeisimmässä päivityksessään täysin uudistuneesta 2023 KTM SX -mallistosta, nyt 2025 KTM SX ja 2025 KTM SX-F -mallistot nostavat panoksia ja tuovat takaisin erään fanien suuren suosikin;

Suunniteltu tarjoamaan ajajille enemmän kontrollia kuin koskaan aiemmin, 2025 KTM SX ja SX-F -mallisto tuo mukanaan joukon päivityksiä suoraan KTM Factory Racingistä - tehden tästä READY TO RACE -mallistosta tähän mennessä kaikkein kilpailukykyisimmän.

Runko on saanut merkittävimmän päivityksen; Näkyvillä olevilla leikkauksilla ja putken seinämän paksuuden muutoksilla -> edessä, moottorin kiinnikkeissä ja takaiskunvaimentimen kiinnitysalueilla. Nämä muutokset on suunniteltu parantamaan rungon joustavuutta ja vähentämään painoa noin 300 g - säilyttäen samalla yleisen vakauden ja parantamalla käyttäytymistä mutkissa.

Päivitetty takahaarukka vahvalla koneistetulla ketjunohjurilla ja päivitetty takajarrupoljin paremmalla kestävyydellä viimeistelee rungon päivitykset.

Uudet Dunlop GEOMAX MX34 Motocross -renkaat ovat vakiovarusteena 2025 KTM SX ja SX-F -malleissa, tarjoten vakautta ja kontrollia. Nämä sisältävät uuden kumiseoksen, joka parantaa vaimennusta ja imeytymistä, lisäten jopa 30% pidemmän suorituskyvyn.

Renkaiden uusi Progressive Cornering Block -teknologia parantaa pitoa ja pitää renkaan auki mudasta.

WP XACT -takaiskunvaimennuksessa on päivitetty vivusto, jossa on uusitut tiivisteet ja halkaisijaltaan pienemmät vivustonpultit. Asetukset on otettu suoraan KTM Factory Racing Teamilta, ja ne ovat optimoitu painonsäästöjen ja jäykkyysparametrien kannalta. Täydentämään takaosan päivityksiä WP XACT AER etuhaarukassa on muokatut asetukset, jotka tuovat enemmän herkkyyttä ja vähemmän painoa.

Ergonomisia päivityksiä 2025 KTM SX- ja SX-F -sarjassa on uudet bensatankin muovit, joissa on kaksikomposiittimuovia ylä- ja alareunassa, tarjoten raikkaan, terävän, erottuvan uuden ilmeen ja parannetun jäähdytyksen. Tätä tukee päivitetty polttoainesäiliön kiinnitys, joka suojaa runkoa hankauksen aiheuttamalta kulumiselta ja parantaa säiliön istuvuutta.

Myös moottorin ilmanottoa on päivitetty uudella ilmanottokotelolla vuoden 2025 malleissa. Tämä on nyt 1-osainen osa, yhdistäen imukotelon ja imutorven. Uusi rakenne estää muodonmuutoksia myös sen kestävämmän ja jäykemmän materiaalin ansiosta.

Uudet grafiikat ja värimaailma tekevät pyöristä entistä tyylikkäämmät ja ne viestivät kilpailuhenkeä. Täysin oranssi runko, punaiset ja mustat in-mold-grafiikat sekä kestävämpi musta istuin viestivät puhdasta, READY TO RACE -asennetta.

Vuonna 2025 esitellään myös Connectivity Unit Offroad, joka on saatavilla KTM PowerParts -lisävarustevaihtoehtona 2025 KTM SX-F-mallistoon.

CUO tarjoaa erilaisia toiminnallisuuksia ja säätövaihtoehtoja KTM connect-sovelluksen kautta. Tämä koostuu kahdesta osasta: CUO yksikkö, joka on kiinnitetty etuhaarukkaan ja GPS-anturi etulokasuojassa. CUO -yhteensopiva etulokasuoja on saatavilla KTM PowerParts -vaihtoehtona.

KTM 150 SX -malli palaa takaisin 2-tahtisten mallistoon. Vuoden 2025 KTM 150 SX rakentuu KTM 125 SX:n perustalle, mutta komponentteja on uudistettu merkittävästi tarjoten korkeamman vääntömomentin ja suorituskyvyn sekä uuden ajokokemuksen.

2025 KTM SX ja SX-F -mallit tuovat monipuolisen valikoiman pyöriä jokaisen ajajan tarpeisiin.

Lue lisää 2025 KTM Motocross -mallistosta osoitteessa KTM.com.

 

 

« Kaikki uutiset