Tietosuojaseloste

 
Tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.
Tällä tietosuojaselosteella kerromme asiakkaille henkilötietojen käsittelymme periaatteista.


Rekisterinpitäjä:


RE Motors Oy, Bennäsvägen 141, 68600 Jakobstad
Y-tunnus: 2096100-1
Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: info@remotors.fi

 

Tietosuojakäytäntömme perustana on kunnioitus palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä kohtaan. Käsittelemme henkilötietoja aina hyvän käsittelytavan ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

 

Tietojen keräys
 

Keräämme tietoja ’’cookies’’ käyttäjiltä heidän antamiensa tietojen perusteella. Henkilötietojasi käsitellään aina ensisijaisesti RE Motorsin:n sisällä. Käytämme palveluidemme tuottamiseen yhteistyökumppaneita, jolloin myös kumppanimme käsittelevät henkilötietoja. Käsittelijöinämme toimii esimerkiksi: maksupalveluiden tarjoajia (Paytrail), ohjelmisto- ja järjestelmäpalveluntarjoajia ja posti palvelut (esim. Posti smartship palvelu/Matkahuolto). 

 

Millaisia tietoja keräämme ja mistä niitä kerätään?


Tallennamme perustietosi esim. rekisteröitymisen tai palvelun käyttöön liittyviä tietoja kuten palveluun tuottamasi materiaali. 

 

Kerättävät tiedot

 

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot

Yhteystiedot, kuten Nimi, Osoite, Sähköpostiosoite, Puhelinnumerot

Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

Palvelun käytön ja analytiikan perusteella johdetut 
- Ostohistoria mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
- Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite

Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi kauppa.remotors.fi Internetin kautta.

 

Mihin tietoja käytetään?

 

Tietoja käytetään asiakaskokemuksen parantamiseen sekä palvelun käytön helpottamiseen, markkinointiin laatimiseen, sekä verkkokaupan kehittämiseen.

Henkilötietoja käytetään

Asiakkuuden ylläpitämiseen
Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
kauppa.remotorsin toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
Asiakaskokemuksen parantamiseen
Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
Väärinkäytösten estämiseen
Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen
Tietoja käsitellään asiakkaan ja kauppa.remotorsin väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

 

Entä evästeet?


Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita, jotta voisimme analysoida  ja ymmärtää palveluidemme käyttöä ( esim. Google analytics) sekä tarjota laadukkaita suosituksia.

 

Kuinka kauan tietoja säilytetään?


Säilytämme tietoja sen ajan kuin käyttötarkoituksen mukaan on tarpeen ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. 

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Kauppa.remotors.fi käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojen suojaaminen on liiketoimintamme keskeinen osa. Asiakastietoihin on pääsy vain RE Motorsin omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötiedot säilytetään asiakasrekisterissä asiakassuhteen päättymiseen asti tai niin kauan kuin lainsäädäntö sitä edellyttää.

Ostotietojen säilytysaika
Tositemateriaali säilytetään voimassa olevan kirjanpitolain mukaisesti tilikauden päättymisen jälkeen alkavan seuraavan kalenterivuoden alusta lukien kuusi vuotta.

 

Millaisia vaikutusmahdollisuuksia sinulla on?

 
Sinulla on oikeus saada tietoa, miten ja mitä henkilötietojasi käsitellään. Ajantasainen tietosuojaselosteemme on aina nähtävillä palveluissamme ja voit esimerkiksi tarkistaa omat tietosi kirjautumalla tunnuksillasi käyttämääsi palveluun.

Asiakas voi myös koska tahansa lopettaa asiakastilinsä ja pyytää kauppa.remotors.fi poistamaan omat tietonsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (info@remotors.fi).

 

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?
 
Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi varten.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

-       Analytiikka- ja tilastointikumppaneille (Google Analytics)

-       Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään postiin tai perille asti

-       Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa

-       Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun

 

ATK-pohjainen asiakasjärjestelmä


Ainoastaan määrätyillä RE Motorsin henkilökunnalla on oikeus käyttää asiakasjärjestelmän tietoja. Järjestelmän käyttäjillä on henkilökohtaiset tunnukset ja salasanat. Henkilökunta voi käyttää asiakasjärjestelmän tietoja vain tehtävän vaatimalla tavalla. Rekisteriä käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Järjestelmä on suojattu tietoturvajärjestelmällä ulkoisia uhkia

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 07.07.2020.