KTM Sähköpolkupyörä 2023 EE 1.20

NM3072808 | In stock
 
New vehicle

2023 (Sähkö) EE 1.20


  3159.00 €    

Finance calculator

The financing calculator computes a fitting monthly installment for you

This Financial calculator is an indicative estimate of the monthly installments for the loan required.
KTM SX-E 1.20 2023: Missä Sähköinen Seikkailu Kohtaa Nuoret Pyöräilijät
KTM SX-E 1.20 on suunniteltu nuorille seikkailijoille tarjoten sähköistä kokemusta aina 12-vuotiaaksi saakka. Tarkkaan suunniteltu ja säädettävillä ominaisuuksilla varustettu, se tukee vaivatta jopa 50 kg painavia nuoria pyöräilijöitä, tehdäkseen siitä täydellisen kumppanin tuleville mestareille.

Tutustu Etuihin:
Itsevarma Kasvu: Kolme nopeusvaihtoehtoa - 16, 24 ja 32 km/h - mahdollistavat tämän pyörän kasvun nuorten ratsastajien mukana, edistäen hallinnan ja itseluottamuksen tunnetta.
Säädettävä istuinkorkeus varmistaa sopivan istuvuuden eri ikäisille ja kokoisille.
Pidennetty Ajosaika: Nauti jopa 60 minuutista jännittävää ajoaikaa, antaen nuorille pyöräilijöille mahdollisuuden uppoutua täysin sähköpyöräilyn jännitykseen.
Nopea 3 tunnin latausaika varmistaa minimaalisen odotusajan seikkailujen välillä.
Kevyt Ketteryys: Painaen vain 15 kg, KTM SX-E 1.20 yhdistää voiman ketteryys, tarjoten dynaamisen ja helposti hallittavan ajokokemuksen. Kevyt suunnittelu tehostaa kokonaisvaltaista ajokokemusta.
Tarkka Ohjaus: Pyörässä on Hayes Dominion A2 -jarrut tarkkaa hallintaa varten, varmistaen turvallisen ja nautinnollisen ajokokemuksen. Manitou J-Unit haarukka tarjoaa tasaisen jousituksen, tehostaen kokonaisvaltaista käsittelyä.
Kestävä Rakenne:
Valmistettu täysalumiinirungolla ja omilla muotoilluilla putkilla, KTM SX-E 1.20 on rakennettu kestämään nuorten pyöräilijöiden seikkailuja. Vahva rakenne takaa pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.

KTM EE 1.20 2023 ei ole vain pyörä; se on portti itsevarmaan kasvuun, pidennettyihin seikkailuihin ja sähköisen tutkimuksen jännitykseen seuraavalle pyöräilijäsukupolvelle.

Rahoitus jopa ilman käsirahaa alkaen 91,98€/kk

Vi betjänar även på svenska.
Engine type Electric
Drive type Chain
Model year 2023
Type Electric bicycle